aKtivTHERM in domeniul REZIDENTIAL

aKtivTHERM®  este o termoizolatie ultra-subtire de interior mult mai eficienta  decat materialele termoizolante clasice, asigurand o izolatie termica performanta  si durabila chiar si in straturi subtiri de pana la 1mm.

Utilizat in cladirile rezidentiale aKtivTHERM® conserva energia si economiseste spatiu util la nivelul peretilor, tavanelor, acoperisuri, mansarde, pardoseli, podele, etc.

aKtivTHERM® se aplica cu succes in cladirile rezidentiale pentru:
* blocuri de apartamente noi si vechi
* case / vile
* cladiri incalzite periodic sau pentru perioade scurte de timp: cabane, case de vacanta, etc.

Elementele de constructie indicate a fi izolate cu aKtivTHERM® in vederea eliminarii cauzelor formarii condensului si igrasiei, sunt descrise in imaginea urmatoare:
izolatii-termice-rezidential

 “Pentru o locuinta Confortabila si Economica”

Creați confortul termic

aKtivTHERM® este un produs termoizolant foarte eficient intrucat asigura o temperatura confortabila prin reducerea consumului de energie pentru racire/incalzire. Elimină puntile reci si senzatia de frig din incapere. Creeaza confortul termic prin distribuirea uniforma a caldurii in incapere.
Decizia de a utiliza aKtivTHERM® va asigura de faptul ca pe termen lung investitia facuta ofera beneficiile asteptate.

In interior sau in afara caldura este reflectata inapoi catre sursa sa de provenienta

aKtivTHERM® este cea mai eficienta metoda de termoizolatie pe interior destinata protectiei impotriva supraincalzirii peretilor pe timp de vara si de incalzire rapida a incaperilor pe timp de iarna.

radiatia-calduriiaKtivTHERM® reflecta caldura in proportie de 80% catre sursa de provenienta, restul de cca.20% trecand prin partea de constructie. In acest fel se asigura “respirabilitatea” peretelui in conditii de rezistenta excelenta la umiditate si vapori.

Pe timpul iernii, caldura absorbita de pereti, tavane si pardoseli, se pierde treptat in exterior, motiv pentru care se va “cheltui” mai multa energie pentru incalzire. Izoland pe interior cu aKtivTHERM®, nivelul de absorbtie a caldurii la nivelul peretelui se reduce considerabil si deci temperatura din incapere va creste rapid, radiatiile termice fiind reflectate inapoi in incapere.

Pe timpul verii caldura captata determina cresterea temperaturii in interior, ceea ce necesita suplimentarea perioadei de functionare a aerului conditionat sau a sistemelor de ventilare. Peretii izolati cu aKtivTHERM® vor incetini considerabil supraincalzirea spatiului datorita faptului ca doar o parte din caldura emanata de radiatiile solare va patrunde in incapere.

Mai mult, aKtivTHERM® are capacitatea unica de a exploata activ radiatiile electromagnetice(energia emanata de corpul uman, de caldura degajata chiar si de un bec, de televizor, monitor, filtru cafea, etc).  Se asigura atingerea confortului termic la o temperatură de încălzire mai mică cu 2 – 3 °C si o durata de timp mai scurta necesară atingerii temperaturii ambientale. Pe durate mari de timp este suficientă doar o uşoară temperare sau chiar nu se impune deloc încălzirea iar puterea maximă a instalaţiei de încălzire ( a centralei termice) se utilizează doar cca 8 ore pe zi. În corelaţie cu modul de încălzire aceste economii pot fi de cca 30% faţa de cheltuielile curente pentru încălzire (plata intretinerii ).

 

aKtivTHERM® este, in prezent, cea mai avansata metoda de acoperire a suprafetelor interioare ale cladirii si ofera cel mai rapid randament de recuperare a investitiilor datorita economiilor mari de energie care se obtin dupa aplicarea materialului.