Beneficii majore

 1. 1
  Proprietati izolatoare performante
  aKtivTHERM® este un produs termoizolant de calitate superioara, mult mai eficient decat materialele izolante clasice, asigurand o izolatie termica performanta chiar si in straturi subtiri de pana la 1mm
 2. 2
  Bariera vapori – Peretele RESPIRA
  aKtivTHERM® elimina cauzele formarii condensului si mucegaiului, avand o rezistenta excelenta la penetratia vaporilor de apa.
 3. 3
  Protectie la foc
  aKtivTHERM®are clasa de reactie la foc A2, nu produce si nu intretine arderea.
 4. 4
  Costuri reduse pe metru patrat
  Cu o galeata de aKtivTHERM® 5 Litri izolati un perete de cca 8mp si platiti 250 lei, adica va costa sa izolati la interior aprox. 30 Lei/mp. Daca ati fi vrut sa izolati cu polistiren vă va costa cca 50 Lei/mp, iar cu vata minerala sau bazaltica vă va costa cca 80 Lei/mp.
  Sa nu mai vorbim de faptul ca nu faceti santier in casa, nu mai cheltuiti bani pentru adezivi, plasa, tencuiala, rigips, montanti, etc si nu mai e nevoie sa cumparati var lavabil ca si strat final! Asta inseamna ca nu mai cheltuiti in plus pentru manopera!

  In concluzie cumparand aKtivTHERM® economisesti min. 20 Lei/mp (functie de materialul clasic ales), doar la material+ min.10 Lei la manopera/mp. Vezi AICI STUDII de CAZ.

 5. 5
  Rapid si Usor de aplicat
  Aplicare cu GLETIERA

  aKtivTHERM® se prelucreaza usor, fara pregatire tehnologica cu pretentii. Este suficient un singur meserias care in 5-6 ore izoleaza intreaga camera.

  Aplicare cu TRAFALETE/Rulou

  cu aKtivTHERM® Lichid – gata preparat obtineti o izolatie termica si decorarea locuintei dvs. In acelasi timp mult mai rapid si la jumatate de pret fata de produsele de izolatie traditionale

  Aplicare cu PISTOL

  aKtivTHERM® poate fi aplicat prin pulverizare la presiune scazuta cu pistol echipat cu rezervor de presiune si compresor. Este indicat a fi utilizat pentru acoperire la scara larga pentru cladiri industriale/hale.

 6. 6
  Aderenta excelenta pe orice suprafata

  aKtivTHERM® are aderenta excelenta pe orice suprafata: beton, zidarie, mortar, glet de ipsos, gips-carton, lemn, sticla, metal, etc

 7. 7
  Se poate pregati in diverse nuante de culoare

  Ulterior se poate zugravi cu orice alt strat de culoare.

Ai nevoie de mai multe motive pentru a fi convins? Apeleaza GRATUIT la consultantii nostri de vanzari AICI !

FAQ – Intrebari Frecvente:

 1. 1
  Care este coeficientul de conductivitate?
  Termoizolatia de inalta performanta aKtivTHERM® asigura cel mai mare nivel de izolatie termica posibila cu un coeficient de conductivitate termica λ de 0,046 W/mk.
  Este un material ideal pentru izolarea termică a pereţilor interiori, acolo unde dorim să obţinem un confort termic în încăpere prin acţiunea de creştere a temperaturii suprafeţei pereţilor şi de a influenţa economia de energie în combinaţie cu gestionarea controlată a reglajului termic al sistemului de încălzire. Încercările efectuate şi în special experienţa utilizatorilor, dovedesc că în funcţie de categoria clădirii şi a regimului de încălzire se poate economisi pentru încălzire cel puţin 30 %.
 2. 2
  Care este termenul de garantie?
  Termenul de garantie al produsului termoizolat aKtivTHERM® dupa aplicare este de 10 ani, in conditiile respectarii instructiunilor de punere in opera a produsului, a instructiunilor de exploatare date de producator, a Agrementului Tehnic nr. 016-04/1286-2012 eliberat de ICECON SA Bucuresti impreuna cu Avizul tehnic al Consiliului Tehnic Permanent pentru Constructii, iar aplicarea produsului s-a efectuat de catre o companie agreata de producator.
  Durabilitatea produsului pus in opera este de cca.15 ani cu conditia respectarii domeniului si tehnologiei de aplicare si instructiunilor de punere in opera specificate in Fisa tehnica a producatorului.
  Termenul de valabilitate al produsului este de 12 luni de la data fabricatiei in conditiile depozitarii in ambalaje originale, nedeschise, in locuri uscate, ferite de radiatia solara directa, la temperaturi cuprinse intre +5C si +25C, protejate impotriva inghetului. Daca o anumita cantitate de aKtivTHERM® dintr-o galeata a ramas neprelucrata aceasta se va inchide ermetic in ambalajul original fiind acoperita cu o folie de plastic curata si transparenta amplasata direct pe suprafata materialului dupa care se va inchide capacul original. In aceasta stare restul de material se poate pastra pana la 6 luni de zile.
 3. 3
  Cum functioneaza aKtivTHERM?
  aKtivTHERM® functioneaza pe baze diferite decat alte materiale de izolatie termica cunoscute: polistiren sau fibre minerale. Termoizolatia aKtivTHERM® reflecta radiatiile termice si exploateaza activ radiatiile electromagnetice inapoi in incapere in acelasi timp reducandu-se considerabil nivelul de absorbtie a caldurii la nivelul peretelui.
  Un strat de aKtivTherm de 0,8-1.00 mm aplicat pe suprafata interioara a peretelui reflecta pana la 80% din caldura inapoi in incapere si nu va permite disiparea caldurii spre partea dinspre exterior a peretelui si ca urmare duce la cresterea rapida a temperaturii in incapere.
  Pe timpul verii peretii izolati termic cu aKtivTHERM® vor incetini supraincalzirea spatiului datorita structurii materialului si a principiului de reflexie pe care acesta functioneaza.
 4. 4
  Cum se aplica aKtivTHERM?

  aKtivTHERM® se aplică pe o suprafaţă solidă, uscată şi curată in prealabil, cu rulou , gletiera sau cu pistolul.
  Aplicare cu GLETIERA, cu RULOU sau prin pulverizare cu PISTOL.

  Vezi AICI Metode de aplicare

 5. 5
  In ce domenii se poate aplica?

  aKtivTHERM® poate fi utilizat cu succes atat in domeniul REZIDENTIAL/COMERCIAL cat si in domeniul INDUSTRIAL.

  Citeste mai mult in Domenii de Aplicare aKtivTHERM®

 6. 6
  Izolatia cu aKtivTHERM se poate face etapizat?

  DA. aKtivTHERM® poate fi utilizat pentru izolarea etapizata a incaperiolr. Puteti izola un singur perete sau puteti izola intreaga incapere dupa cum doriti.