Companie

REAL INVEST srl este o companie specializata in fabricarea termoizolatiei de interior aKtivTHERM® si furnizeaza produse complementare destinate protectiei termice a cladirilor.

Produsul aKtivTHERM® a fost dezvoltat pe parcursul a mai multor ani utilizand micro-tehnologia si se bazeaza pe proprietatile termoizolante si termoreflectante ale microsferelor de sticla 3M (bubble glass 3M) obtinute intr-un strat ultra-subtire de 1,0 mm.

Izolatia aKtivTHERM® 3-in-1 ofera sectorului public si privat o solutie eficienta de crestere a performantei energetice a cladirilor, a masinilor si echipamentelor, obtinandu-se astfel economii la incalzire, imbunatatirea confortului termic precum si eliminarea definitiva a cauzelor formarii igrasiei si mucegaiului

Experienta noastra pe termen lung cu acest tip de izolare termica ne permite sa furnizam o expertiza tehnica detaliata si aplicarea specifica a produsului nostru pentru fiecare problema in parte a clientilor nostri de zi cu zi.

Oferim partenerilor nostri de afaceri atat suport tehnic si informatii referitoare la produsele noastre cat  si training la aplicarea si utilizarea sistemului aKtivTHERM® , astfel incat clientii finali sa primeasca cele mai potrivite sfaturi posibile pentru cerintele lor de izolare termica..

Real Invest este in permanenta la dispozitia beneficiarilor care s-au convins de calitatea, performantele si utilitatea produsului aKtivTHERM®