Domenii de Utilizare

Termoizolatia aKtivTHERM® poate fi aplicata in orice domeniu: REZIDENTIAL, COMERCIAL, INDUSTRIAL

aKtivTHERM® contribuie la imbunatatirea performantelor de izolare termica a elementelor de inchidere a caror suprafata interioara a fost tratata cu acest produs. Acest lucru se datoreaza uniformizarii si cresterii temperaturii suprafetei a peretelor/plafoanelor si aerului interior, atat ca urmare a conductivitatii termice reduse cat si a reflectarii caldurii ( de catre suprafata tratata) catre interiorul incaperii.

Selectati sectorul care va intereseaza pentru mai multe detalii:

aKtivTHERM in sectorul REZIDENTIAL
Blocuri de apartamente noi si mai ales vechi
– Cladiri incalzite periodic sau pentru perioade scurte de timp: cabane, case de vacanta
– Case / Vile

aKtivTHERM in sectorul COMERCIAL
  –
Spatii comerciale / Birouri
– Hoteluri, pensiuni, restaurante, piscine
– Institutii , spitale, scoli, gradinite

aKtivTHERM in sectorul INDUSTRIAL
Spatii industriale
– Hale / Depozite
– Conducte, rezervoare, tevi, robineti industriali

INDUSTRIAL

INDUSTRIAL

aKtivTHERM® este folosit in domeniul industrial cu precadere pentru izolarea spatiilor si halelor industriale, a depozitelor de productie, a tevilor, conductelor si robinetilor industriali in vederea eficientizarii costurilor de incalzire/racire a instalatiilor, pentru evitarea supraincalzirii spatiilor interioare etc.

click AICI pentru INFO… →

REZIDENTIAL

REZIDENTIAL

Utilizat in cladirile rezidentiale aKtivTHERM® conserva energia si economiseste spatiu util la nivelul peretilor, tavanelor, acoperisuri, mansarde, pardoseli, podele, etc. Elementele de constructie indicate a fi izolate cu aKtivTHERM® in vederea eliminarii cauzelor formarii condensului si igrasiei sunt….

click AICI pentru INFO… →

COMERCIAL

COMERCIAL

aKtivTHERM® creeaza condiții favorabile pentru un confort termic în spatiile publice si private , birouri, clădiri de producție și depozitare. Confortul termic este direct legată de mediul interior. calitatea mediului intern de la locul de muncă afectand performanța angajaților.

 click AICI pentru INFO… →