FAQ – Intrebari frecvente


 1. 1
  Care este coeficientul de conductivitate?
  Termoizolatia de inalta performanta aKtivTHERM® asigura cel mai mare nivel de izolatie termica posibila cu un coeficient de conductivitate termica λ de 0,046 W/mk.
  Este un material ideal pentru izolarea termică a pereţilor interiori, acolo unde dorim să obţinem un confort termic în încăpere prin acţiunea de creştere a temperaturii suprafeţei pereţilor şi de a influenţa economia de energie în combinaţie cu gestionarea controlată a reglajului termic al sistemului de încălzire. Încercările efectuate şi în special experienţa utilizatorilor, dovedesc că în funcţie de categoria clădirii şi a regimului de încălzire se poate economisi pentru încălzire cel puţin 30 %.
 2. 2
  Care este termenul de garantie?
  Termenul de garantie al produsului termoizolat aKtivTHERM® dupa aplicare este de 10 ani, in conditiile respectarii instructiunilor de punere in opera a produsului, a instructiunilor de exploatare date de producator, a Agrementului Tehnic nr. 016-04/1286-2012 eliberat de ICECON SA Bucuresti impreuna cu Avizul tehnic al Consiliului Tehnic Permanent pentru Constructii, iar aplicarea produsului s-a efectuat de catre o companie agreata de producator.
  Durabilitatea produsului pus in opera este de cca.15 ani cu conditia respectarii domeniului si tehnologiei de aplicare si instructiunilor de punere in opera specificate in Fisa tehnica a producatorului.
  Termenul de valabilitate al produsului este de 12 luni de la data fabricatiei in conditiile depozitarii in ambalaje originale, nedeschise, in locuri uscate, ferite de radiatia solara directa, la temperaturi cuprinse intre +5C si +25C, protejate impotriva inghetului. Daca o anumita cantitate de aKtivTHERM® dintr-o galeata a ramas neprelucrata aceasta se va inchide ermetic in ambalajul original fiind acoperita cu o folie de plastic curata si transparenta amplasata direct pe suprafata materialului dupa care se va inchide capacul original. In aceasta stare restul de material se poate pastra pana la 6 luni de zile.
 3. 3
  Cum functioneaza aKtivTHERM?
  aKtivTHERM® functioneaza pe baze diferite decat alte materiale de izolatie termica cunoscute: polistiren sau fibre minerale. Termoizolatia aKtivTHERM® reflecta radiatiile termice si exploateaza activ radiatiile electromagnetice inapoi in incapere in acelasi timp reducandu-se considerabil nivelul de absorbtie a caldurii la nivelul peretelui.
  Un strat de aKtivTherm de 0,8-1.00 mm aplicat pe suprafata interioara a peretelui reflecta pana la 80% din caldura inapoi in incapere si nu va permite disiparea caldurii spre partea dinspre exterior a peretelui si ca urmare duce la cresterea rapida a temperaturii in incapere.
  Pe timpul verii peretii izolati termic cu aKtivTHERM® vor incetini supraincalzirea spatiului datorita structurii materialului si a principiului de reflexie pe care acesta functioneaza.
 4. 4
  Cum se aplica aKtivTHERM?

  aKtivTHERM® se aplică pe o suprafaţă solidă, uscată şi curată in prealabil, cu rulou , gletiera sau cu pistolul.
  Aplicare cu GLETIERA, cu RULOU sau prin pulverizare cu PISTOL.

  Vezi AICI Metode de aplicare

 5. 5
  In ce domenii se poate aplica?

  aKtivTHERM® poate fi utilizat cu succes atat in domeniul REZIDENTIAL/COMERCIAL cat si in domeniul INDUSTRIAL.

  Citeste mai mult in Domenii de Aplicare aKtivTHERM®

 6. 6
  Izolatia cu aKtivTHERM se poate face etapizat?

  DA. aKtivTHERM® poate fi utilizat pentru izolarea etapizata a incaperiolr. Puteti izola un singur perete sau puteti izola intreaga incapere dupa cum doriti.

Ai nevoie de mai multe motive pentru a fi convins?
Apeleaza GRATUIT la consultantii nostri de vanzari AICI !