Izolarea termica la interior a peretilor

Secretul unei izolari de calitate consta in alegerea materialului termoizolant cel mai potrivit pentru fiecare tip de aplicatie.
Alegerea corecta a produsului si in special a grosimii materialului de izolare trebuie sa asigure nu doar o eficienta energetica ridicata in cladiri, dar si un confort ridicat in ceea ce priveste caldura din incaperi si un mediu igienic.

Fara a renunta la confortul unei locuinte incalzite, putem cheltui mai putin pe gaze, curent electric sau combustibili.

PERETI

pereti-interioriO solutie excelenta atat pentru locuintele noi, cat si pentru cele vechi este termoizolarea peretilor la interior cu aKtivTHERM®
Intr-o incapere termoizolata cu aKtivTHERM®se pastreaza un climat interior agreabil si anume la temperaturi scazute peretii nu ingheata, iar in zilele caniculare de vara izolatia termica mentine o temperatura placuta in interior. In plus peretii incaperii nu mai sunt supusi variatiilor de temperatura, aKtivTHERM avand capacitatea unica de a distribui uniform caldura absorbita in stratul de izolatie.

De ce ar trebui sa izolam peretii la interior cu aKtivTHERM®

  • in cazul unor pereti termoizolati pe interior diferenta dintre temperatura aerului si cea a suprafetei interioare a peretilor este cu mult mai mica
  • protectia termica a peretilor reduce pierderile de caldura catre exterior
  • reducerea facturilor de incalzire prin prevenirea pierderilor de caldura
  • aKtivTHERM® asigura permeabilitatea izolatiei – peretii „respira”
  • aKtivTHERM® impiedica formarea condensului atat pe suprafata peretilor, cat si in interiorul acestora, eliminand astfel premizele aparitiei igrasiei
  • asigura o protectie ridicata la incendiu – clasa de reactie la foc este A2
  • prin termoizolarea peretilor puteti castiga spatiu util avand in vedere stratul ultrasubtire ( 0,8-1mm) de aKtivTHERM® aplicat
  • este usor si simplu de aplicat, mai ales pentru cei care locuiesc intr-un apartament de bloc, unde termoizolatia exterioara este destul de dificil de realizat.

Izolarea peretilor la interior este cea mai usoara si economica metoda de reducere a consumului de energie, a costurilor de incalzire si racire, oferind in acelasi timp confortul si siguranta necesara unui mediu sanatos.

TAVANE
izolarea-peretilor-interiori25% din pierderile de caldura ale unei cladiri se realizeaza prin tavan/plafon/acoperis.

Izolarea pe interior cu aKtivTHERM® a peretilor si a tavanului reduce semnificativ pierderile de caldura pe timpul iernii, ajutand astfel la economisirea energiei.

aKtivTHERM® etanseaza profesional imbinarile planseelor si a peretilor interiori, a rosturilor perimetrale ale ferestrelor evitand formarea de punti termice. Astfel camerele vor fi incalzite rapid, consumul de energie va fi mai mic, suprafetele peretilor vo fi sensibil mai calde la prima atingere, eliminandu-se astfel crearea premiselor aparitiei condensului/mucegaiului.