Termoizolarea mansardei

Atat la casele existente cat si la cele nou construite termoizolarea la interior a mansardei este esentiala, intrucat previne pierderile de caldura pe timpul iernii si mentine temperatura optima pe timpul verii.

Căldură în timpul iernii

izolarea mansardeiaKtivTHERM® asigura incalzirea rapida a mansardei cu un consum redus de energie pentru încălzire , asigurand confortul termic necesar intr-un timp mai scurt. Mai mult decât atât, fără alte echipamente costisitoare, aplicati pur si simplu aKtivTHERM® pe tavanul si peretii mansardei in strat de minim 1mm pentru a avea confortul termic necesar pe timpul iernii.

Racoare în timpul verii

termoizolarea mansardeiAtunci cand locuim la casa, si spatiul aferent constructiei nu ne permite sa ne extindem imobilul pe orizontala, singura varianta care ramane este aceea de a ne mansarda locuinta! Astfel, foarte multi dintre noi isi transforma vechiul pod al casei intr-o mansarda.

Pe majoritatea locuitorilor de la mansarda ii deranjeaza fenomenul de supraîncălzire a spatiului în timpul verii. In lunile caniculare de vara temperature la mansard depaseste cu mult 5-10° C, fata de temeratura normal. De aceea menținerea unei temperaturi acceptabile pe timpul verii la mansarda consumă de câteva ori mai multă energie decât încălzirea aceluiași spațiu în timpul iernii.

aKtivTHERM® rezolva această problemă simplu, rapid și cu efect de durata, cu o recuperare rapidă a investiției.